Top Guidelines Of uvex iş ayakkabısı

Wiki Article

Belirli bir süre giydikten sonra ayak bileklerinde ağrılar oluşmakta böylece zaman zaman iş ayakkabısını giymeden sahaya çıkılmaktadır. Buda possibility yaratmaktadır.

Birçok iş kategorisi için ayrı tasarlanıp üretilen iş ayakkabılarında aranan temel özellik iş ayakkabısının o işte gerçekleşebilecek muhtemel kazalar için ayağı ve bacağı korumasıdır. Bunun yanı sıra iş ayakkabısının bu özellik dışında parmak vurması ve ayağın su toplamasını önlemesi gerektirmektedir ki uzun saatler boyunca rahatlıkla ve güvenle giyilebilsin.

Mekap iş ayakkabıları çalışanların güvenliğini sağlamak ve iş sırasında rahatlık sunmak amacıyla tasarlanmış önemli bir aksesuardır.

Isı ve Alev Koruma alev almaz kıyafetler itfaiyeci ürünleri yangın dolabı malzemeleri

Aşağıda en iyi iş ayakkabısı modelleri ve çOkay satan iş ayakkabı çeşitleri vardır. Bunlar içerisinden çalıştığınız iş kolu ve alanda kullanabileceğiniz olanları satın alın. Güvenlik belge ve sertifikalarına sahip iş ayakkabısı sizi en iyi biçimde korur.

Ayakkabılarda metal tamamen izole edilmediği takdirde kullanılmamalıdır. Statik elektrik oluşan yerlerde güvenlik ayakkabısı elektriği iletebilecek tipli kauçBritish isles tabanlı olmalıdır.

Spor ayakkabı temizlemenin en yaygın yollarından biri de çamaşır makinesi kullanmaktır. Kumaş veya diğer malzemelerden yapılan spor ayakkabılar açık renkli olması durumunda çamaşır makinesinde rahatlıkla yıkanabilir.

Blog Kategorileri Genel EN 20345 S3 iş ayakkabısının burun koruma ve ara taban koruma özelliğine sahip olduğunu gösterir.

Delinmeye karşı koruma: Tabanında çelik veya kompozit plaka bulunur ve kesici ve delici nesnelerden ayağınızı korur.

Düşük yoğunluklu orta taban hafif ve esnekliğin yanı sıra topuk şoklarına ve titreşimlerine karşı mükemmel eğilim sağlar.

Giyim ve ayakkabı stopüstrisi ile ilişkilidir ve ürünlerin dağıtımı ve pazarlanması ile de doğrudan ilgilenir. Şirket hem erkek hem de kadın müşterilere hitap ediyor.

Çelik burun başlığıyla ayakkabi ingilizce 200 jul kuvvete karşı ayak parmaklarını korur. Kaliteli materyalleri sayesinde uzun yıllar sorunsuz iş ayakkabısı kullanabileceğiniz ayakkabı, kolay parçalanmaz, delinmeye ve darbelere karşı direnç gösterir. Kaymaz dış tabanı yere sıkıca tutunur ve güvenle yürümenizi sağlar. Ayakkabıyı inşaat gibi ağır işlerin dışında doğa sporlarında da rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Yakıt ve Yağa Dayanıklı Taban: Taban malzemesi, yakıt iş ayakkabısı kışlık ve yağ gibi kimyasallara karşı dayanıklıdır, bu da stopüstriyel ortamlarda güvenli kullanım sağlar.

Teri emen astarı da ıslaklık hissine neden olmaz. Çelik materyal ile kaplanan burnu, ayak parmaklarını olası darbe ve düşmelere karşı ideal seviyede korur. Çelikle sabitlenen tabanı kesici ve delici nesnelerden ayakları korur. 36 ila 47 numara arasındaki geniş beden skalasından ayak numaranıza uygun ayakkabıyı rahatlıkla bulabilirsiniz.

Report this wiki page